Modernisering en nieuw kelder voor een benedenappartement

Een benedenappartement aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam is totaal gemoderniseerd en de kelder is getransformeerd tot fitnessgebied. De woonverdieping heeft een open plattegrond met een directe toegang naar de tuin.

Het appartement is van een warmte-isolatie voorzien en alle kozijnen hebben dubbel glas en monumentale details.

Projectontwikkelaar

Kelderverdieping: 2 slaapkamers, 2 badkamers, sauna, fitnessruimte, wasruimte.

Begane grond: open keuken, woonlandschap, inloopgarderobe, wc, tuin.

1e verdieping: 2 slaapkamers, 2 badkamers, inloopkast, werkruimte.

Omgevingsvergunning en technische uitwerking. 

2015/2016

The appartement at the Nicolaas Maesstraat in Amsterdam is modernized and the cellar is transformed to a finess area. The living area on the ground level is changed to an open floorplan with direct contact to the garden. 

The wall are isolated and the new windows are dubbel glazed with the existing monumental detailing.

Nieuw open plattegrond op de begane grond
Nieuw open plattegrond op de begane grond

3D perspectieven schetsfase en tekeningen voor de omgevingsvergunning, verkoopfoto's